Sverre Muldsvor er ikke ukjent med langtur på sykkel. Og Christian Alshus, som har tatt bildet, er ikke ukjent med å beskrive de samme turene.

Siste sjanse til gratis stæsj!

Turrapportkonkurransen vår er verdt å nevne, både for de som ønsker å fortelle om supre opplevelser og de som er sultne på nye klær.

VERDENSMESTER: Sven KIlander (midten) og Jo Nordskar fikk sjansen til å henge litt med verdensmester Christoph Sauser etter målgang i prologen. Foto: Fredrik Lingvall
Fikk testet lunger og lår

Prologen i Swiss Epic la til rette for en god start på resten av uka i Alpene for gutta i Team Oslo Sportslager. De endte på 12. plass og ble med det klart beste norske lag.

INGENTING gikk på skinner for Carl Fredrik Hagen under oppkjøringen til helgas verdenscuprunde i Val Di Fassa. Men etter startskuddet var det bare fryd. Foto: Arrangøren
Karrierens beste mot alle odds

Ingenting lå til rette for at helgas verdenscuprunde i Val di Fassa (Italia) skulle bli ett av de beste rittene i karrieren til Carl Fredrik Hagen.

STORBEKKHØA: Flotte farger i fjellet og smalsti av ypperste merke på Storbekkhøa innerst i Storlidalen. Foto: Anders Fougner
Nye drømmestier

En drøss nye stier, flott høstvær for 3. år på rad og nesten 1000 høydemeter nedoverbakke er fast takst på Oppdal Stisykkel Camp.

ALPERITT: Swiss Epic byr på noe av det bratteste og flotteste i terrengsykling, i hele 6 dager til ende. Foto: Privat
Swiss Epic: 6 dager episke sykkelopplevelser

Ja, med tidtaking, da. Men for gutta på hjul, Jo Nordskar og Sven Kilander, er opplevelsen og det sosiale rundt Swiss Epic like viktig som resultatlista.

HEMSEDAL SØNDAG: Perfekte forhold for avslutning av Norgescupen 2014. Foto: Kalle Hägglund
Bildebonanza fra Hemsedal

BILDESPESIAL: Lars Sandviken og Helene Moland er Norges beste utforsyklister. Se bildene fra søndagens NC-avslutning i Hemsedal!

DOBBELT TIL HELIOS-DBS: Knut Erik Nesteby (til venstre) vant Skarverittet foran Tor Halvor Bjørnstad-Tuveng. Foto: Privat
Drama i NC-avslutningen

Knut Erik Nesteby i Helios-DBS vant Skarverittet med ett sekund foran lagkameraten Tor Halvor Bjørnstad-Tuveng. I dameklassen vant Heidi Sandstø fra Team Cityride med nesten ett minutts margin.

SPADEN I JORDA: De første spadetakene er tatt i Trysil. Om alt går som planlagt, vil åtte kilometer sti stå ferdigbygd til neste sommer. (foto: Gro Bruksås)
Stibyggingen i Trysil har begynt

Mens fremtiden til Hafjell Bike Park fortsatt er usikker, har spaden blitt satt i jorda for satsingen på terrengsykling i Trysil.

SELFIEKONGE: Kveldslyset er magisk på fine høstkvelder, Svenn drar på foran kameraet. Foto: Are Tallaksrud
Sniktitt på Drammenduro

Finalen i 80twenty-serien er like rundt hjørnet, Svenn Fjeldheim og Are Tallaksrud gir deg en smakebit på DrammEnduro

SPEKTAKULÆRT: Masse folk, verdensstjerner som Danny Hart (bildet) og fine forhold var på plass under verdensmesterskapet i utforsykling på Hafjell -men det er ikke nok til at eier Alpinco tør love videre drift av sykkelparken. Foto: Sven Martin
Alpinco lover ingenting

Terrengsykkel-VM ble en folkefest, men ikke nok til at Hafjell Bike Park-eier Alpinco lover å holde liv i sykkelparken.

OLYMPISK SKOG: Tracey Hannah fra Australia hadde startnummer fire og ble nummer fire. Her ved avslutningen av Olympic Forests. (foto: Snorre Veggan)
VM 2014: Se blinkskuddene fra damenes utfor

Utforløypa i Hafjell er kjent for å være tøff, hard og brutal. Se Terrengsykkels beste bilder fra damenes konkurranse søndag.

BREMS I TIDE: Hva om terrenget du møter ikke synes i det du ankommer? Skal du likevel slippe deg utfor? Bilde: Christian Nerdrum
Tør du sykle uten å se?

TERRENGSKOLEN (DEL 13): Ville du kjørt blindt ut denne kneika uten å vite hva som er bak?

SOLID: Gee Atherton holdt seg på sykkelen, og ble kronet med gull. Foto: Snorre Veggan.
VM 2014: Tidenes VM-finale?

Dramatikk til siste slutt i utfor herrer.

RASK GUTT: Per Henrik Thorp ble raskeste nordmann. Foto: Martin I. Dalen
VM 2014: Fransk seier i utfor junior

Det gikk hardt for seg blant juniorgutta. Raskest ned fjellet var Loris Vergier på Team Lapierre. RETTELSE: Per Henrik Thorp var raskeste nordmann!

Lars Vatnebryn Sandviken ble beste norske i en knallhard utforfinale. Foto: Snorre Veggan
VM 2014: Nordmenn i utforfinalen

Sandviken beste norske. Zakka forslått, men ved godt mot.

HELT KNUST: Josh Bryceland ødela foten fullstendig i det kraftige sammenstøtet med bakken. (foto: Njål Sund)
VM 2014: Her knuser sølv-vinneren foten

Josh Bryceland´s dramatiske sammenstøt med bakken ble fanget av en tilskuer. Se video!

SYKLER FOR SEIER: Henrik Hollingsæter Kippernes reiser til Geilo for å vinne Skarverittet, selv om Norgescupen 2014 er avgjort for flere uker siden. Foto: Kristoffer Kippernes
NC Maraton: Kjemper om smulene

Norgescupen i maraton er allerede avgjort i herreklassen, mens Heidi Sandstø har et godt grep om pokalen i dameklassen, og stiller til start i Skarverittet høy på VM-opplevelsen fra Hafjell i helga.

Presentert av