Grensekungen

Mathias Wengelin er svensken du må slå for å vinne Grenserittet. I fjor tok han sin tredje seier.

Eksotisk på Vidda

80 lag står på startstreken i Alta når OffroadFinnmark sykles i gang i dag. Kanskje er det kombinasjonen av ekstreme naturopplevelser og uutholdelig lidelse som lokker syklister fra mange land helt nord i Norge?

ANDREU, ANDREU: Superstjerna Andreu Lacondeguy fra Spania koser seg med en svæææææææær flatspin i luftrommet over Ål. Foto: Martin Innerdal Dalen
Multimediabonanza fra Ål

Værsågod, her er filmen og de fantastiske bildene fra Sender Session under årets Hillbilly Huckfest i Ål!

LUFTIG: Tommy Amundsen får luft under hjula i fjella i Lofoten. Foto: Nils Erik Bjørholt
Droner over Lofoten

Du så kanskje de flotte bildene av sykling i Lofoten forrige uke? Her er videoen med utstrakt bruk av dronefilming!

HUCKFEST: Årets Hillbilly Huckfest bød på tropevarme, hucking (bildet) og fest (andre bilder). Her får du både film og bilder fra galimatiashelga på Ål. Foto: Vegard Breie
Sendt til himmels

Hillbilly Huckfest 2014 er historie -og nok en gang ble det en festival for historiebøkene. Se de vanvittige bildene fra Sender Session og filmen fra en av verdens lengste endurokonkurranser.

Tidenes revansje i NM maraton.

Under NM i maraton 2014 gikk de edleste medaljene til et sterkt geografisk avgrenset område i Sør-Trøndelag. Ola Kjøren revansjerte det litt sure sølvet fra NM i rundbane, og Borghild Løvset tok mestertrøya nok en gang.

KLART RASKEST: Jostein Hole på vei mot seier. Foto: Martin I. Dalen
Veteranenes endurofest

HILLBILLY HUCKFEST: Allsidige Jostein Hole var suveren i den lange enduroløypa under Hillbilly Huckfest.

Utstyrstest: Kali hjelmer

Kali er et relativt nytt merke på det norske hjelmmarkedet, vi har prøvd to aktuelle modeller.

FULL KONTROLL: Andreu Lacondeguy var varm i trøya fra før og klemte raskt til med en flipp i sykkelparken i Ål. Foto: Bård Basberg
Festen er i gang

En utsolgt Hillbilly Huckfest startet i dag. Stjernene har for lengst begynt å gi gass i sykkelparken og stiprogrammet er større enn noengang.

<b>SCOOP RADIUS</b> Er et godt polstret sete med rund fasong. Fint til en stisykkel der du sitter litt oppreist.
Komfort fra de britiske øyer.

Storbritannia er mer forbundet med høy neseføring og rette stolrygger enn komfort, men seteprodusenten Fabric ønsker å snu det med sin nye eksklusive Fabric Scoop-serie.

SKAL SAMLE STI-NORGE: Bjørn Jarle Kvande var lei av å ikke finne veien. Derfor startet han trailguide.no. Foto: Gaute Aaboen
Stifinneren

Bjørn Jarle Kvande vil samle norske sykkelstier på internett.

NORGESCUPEN I LEVENDE BILDER: Rytterne gikk stort i helgas norgescup i Oppdal. Foto: Martin I. Dalen
Bratt og stort i Oppdal

Se filmen fra norgescuprittet i utfor i Oppdal i helga.

FULL GASS: Tommy Amundsen gir gass ned Smørdalskammen med vakker natur i bakgrunnen.
Fjellsykling i Lofoten

Fotograf Nils-Erik Bjørholt er på ferie i Lofoten, og ble med lokale syklister til Smørdalskammen for en spektakulær tur i solnedgangen. Se bildene!

INN TIL SEIER: Terje Nylende satte ny løyperekord og vant på hjemmebane i Hovden søndag. Foto: Martin Innerdal Dalen
Terjes hjemmeseier

I sitt sjuende forsøk på hjemmebane i Oppdal tok Terje Nylende seieren –og satte ny rekord i utforløypa som nok en gang hylles av utøverne.

DRONNINGA: Gunn-Rita Dahle Flesjå viste nok en gang at hun er landets beste kvinnelige rundbanesyklist.
Gunn-Rita og Vea Iversen norgesmestere

Under upåklagelige forhold i kanskje landets beste rundbaneløype, konkurrerte flere hundre utøvere om gjeve titler som norgesmestere på Tambartun utenfor Melhus. Etter knallharde runder i løypa sikret både Gunn-Rita Dahle Flesjå og Edvard Vea Iversen seg titlene som norgesmestere i rundbane for andre år på rad.

BREDSIDA TIL: Gauldal Sykkelklubb har kanskje det ivrigste dugnadslaget i Norge, og årets NM-løype er en ytterligere forbedret variant av Norgescup-løypa. Grushopp innbyr til både fart og stil.
NM-løypa er merket

I morgen skal Norges raskeste mann og kvinne i rundbane kåres. Vi tok turen til Melhus utenfor Trondheim for å se på løypa. Der fant vi eksepsjonelt god skilting, og fjorårets norgesmester Edvard Vea Iversen, som mener det er et åpent NM.

(foto: Ole-Petter Brendstuen)
Ekstremt sulten på gull

Borghild Løvset går for sitt fjerde strake NM-gull, men liker ikke å få favorittstempelet. Rittet skal sykles først og alt kan skje. Carl Fredrik Hagen har vunnet mye i det siste, men ikke NM. Han er sulten på gull, ekstremt sulten.