Slik lager Kit Monsen mat på sykkeltur

Permittering fra jobben under koronapandemien satte fart på Kit Monsens plan om å gjøre video av matlaging på sykkeltur. Her er første episode av The Adventure Cook, hvor han lager påskelam på bålet.

Sist oppdatert: 23. april 2020 kl 20.00
mat på tur, mat på sykkeltur
THE ADVENTURE COOK: Bli inspirert til å dra på tur og spise god mat samtidig.
Lesetid: 3 minutter

En sykkeltur kan være så mye mer enn bare en runde med høy puls i 2-3 timer.

Det kan også være en kulinarisk opplevelse, en helaften med god mat og bra sykling. Du må bare tilrettelegge litt.

Allerede abonnent?  
Bestill abonnement og få tilgang til artikkelen.

Alle abonnement gir full tilgang til hele vårt digitale univers. Det inkluderer Terrensykkel,

Fri Flyt, UTE, Klatring, Landevei og Jeger sine nettsider og e-magasin.

1 måned
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
139,-
per
måned
3 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
2 utgaver av Fri Flyt Magasin
119,-
per
måned
12 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
8 utgaver av Fri Flyt Magasin
99,-
per
måned

Abonnementet fornyes automatisk etter bindingstiden. Si opp når du vil, men senest før perioden utløper.

Terrengsykkel.no skriver om gode sykkelopplevelser og er det naturlige startstedet på nett. Terrengsykkel.no gir deg inspirasjon til å sykle mer, finne nye stier og holder deg oppdatert med grundige utstyrstester.

Les mer om våre abonnement

Har du spørsmål?

Vi svarer raskt på mail.

Relaterte artikler

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Knut Andreas Lone, Sigurd Ekeli Grimsby

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen